Skoda Kodiaq 2016 Skoda Kodiaq 2016

Ходовая:
Оценка: 3
Внешний вид:
Оценка: 4

Прожили ми з цією машиною вже 5 років, пішов 6 рік. За ті роки загалом був задоволений машиною до поки в один день при увімкненні задньої передачі вибило повідомлення «задній хід недоступний» відповідно мехатроніку прийшов кінець і це на 64000 тис. пробігу. Машина проходила всі ТО оф. дилера кожні 8-9 тис., режим їзди робота дім, дм робота. Як виявилось це поширена проблема для «супер надійної DQ 500» в основному це стосується машин з 2017 по 2020 рік потім цю проблему вирішили. Skoda знаючи про це жодних відкличних кампаній не проводила, ну і звісно оф. дилер послав мене дуже далеко, мовляв гарантія тю-тю і «нам пофіг, що ви обслуговувались лише в нас», що називається клієнтоорієнтованість. Ремонт мехатроніку приблизно 1600-1700 дол. якщо новий і якщо просто заміна клапанів тиску в районі 1000 дол. Також з мінусів постійно стукає рейка по бруків з лівої сторони і це для них норм. прочитав купу форумів, по гарантії звісно нічого не добєтесь. Ще передні двері, це суцільне джерело шуму скрипу, тріщать шахти в яких парасольки, плюс ручки дверей теж. Хоча загалом уся машина тиха. А так загалом машина хороша але мехатронік це великий її мінус.

Плюсы и минусы автомобиля

Поставив би тверду 4.5 але мехатронік і передні двері спортило усе враження про авто.

Ненадійний мехатронік і тріскотячі передні двері.

Совет покупателю

Обирай після 2020 року випуску, там косяки усунуті.

Отзыв был полезен?
Да Нет

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Вход | Регистрация

Продажа б/у Skoda